Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangdong Yuexin Eco Material Co., Ltd ronald0925@qq.com;ronald440105@gmail.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Het kringloopsysteem van Leiser-Pakket

Het kringloopsysteem van Leiser-Pakket

January 18, 2022

De Leiserdoos is een gloednieuwe lage koolstofemissie en een chemisch afbreekbaar milieubescherming verpakkend die product door anorganisch poeder te gebruiken als belangrijkste grondstof en organische hars en hulpmaterialen wordt veroorzaakt te combineren. Het kan niet alleen de traditionele golfdoos vervangen, maar ook diverse verpakkende die dozen vervangen door traditionele plastieken worden geproduceerd.

 

Vergeleken met traditionele kartons, Leiser-zijn de dozen bijna pollution-free tijdens productie, en hebben de kenmerken van het stratching van weerstand, stevigheid, goede hydrophobicity en maken waterdicht, die niet bevorderlijk voor de reproductie van bacteriën en vormen, is en niet door ratten en insecten „goed gekeurd“. Zij zijn zeer geschikt voor uitdrukkelijk, doorgang, opslag en andere verbindingen in koude ketting, voedsel, dagelijks chemisch product en andere industrieën. Één enkele doos kan worden opnieuw gebruikt voor 15 keer of meer, en kan na schade worden herbouwd. De materialen worden volledig gebruikt, is het proces vrij eenvoudig, wordt geen extra afval geproduceerd, en het is zeer milieuvriendelijk.

 

Volgens de kenmerken van anorganisch poeder, nadat de producten met gebreken of de afgewerkt productdozen in het productieproces worden beschadigd, kan het anorganische poeder aangaande gehaald door een specifiek proces zijn, en dan kunnen de afgewerkt productdozen aangaande gemaakt door het remodelleren, synthese en gebruik zijn. In dit recyclingsprocédé, dat met de traditionele kartonindustrie wordt vergeleken, is het verliestarief zeer laag, wat verder de opbrengst van producten verzekert.

 

Als beschermer van milieuvriendelijkheid, de milieubescherming van Yuexin nieuw materialenco., voorziet Ltd milieubescherming producten van betere commerciële waarde voor de maatschappij en leidt tot betere milieubescherming oplossingen voor klanten. Het is geëngageerd aan de merkopdracht van Leiser-doos de commerciële waardetransformatie, de groene bevordering leidt, de stedelijke milieukwaliteit verbetert, het het leven van de mensen milieu verbetert, de groene toekomst realiseert en de nieuwe groene waarde realiseert. en win-win met de planeet te coëxisteren wij leven, gelieve na te denken verkiezend een milieuvriendelijkere Lei plastic doos.