Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangdong Yuexin Eco Material Co., Ltd ronald0925@qq.com;ronald440105@gmail.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Het opnieuw te gebruiken Leiser-Karton

Het opnieuw te gebruiken Leiser-Karton

September 26, 2021

wegens de ontwikkeling van de Online Verkoopmarkt zoals Ebay, Amazonië, enz., schijnt het tempo van de ontwikkeling van logistiek geworden zeer snel. Volgens het binnenlandse gegevensonderzoek, verhoogde de consumptie van het verpakkingsmateriaal 31,2% in 2021, vergelijkbaar is met 2020 in China. Als dit ontwikkelende tarief vast houdt, zal het 40 miljoen ton van het verpakkingsmateriaal in 2050 jaarlijks verbruiken.

laatste bedrijfsnieuws over Het opnieuw te gebruiken Leiser-Karton  0

Omdat de traditionele partijen van de Kartonopbrengst van de verontreiniging in de gehele productie vorderen, kondigde de onlangs Chinese Overheid verscheidene wetten aan strevend naar het verminderen van de verontreiniging. Het is noodzakelijk om een vervanging voor het traditionele karton te vinden.

laatste bedrijfsnieuws over Het opnieuw te gebruiken Leiser-Karton  1

Vergeleken met het traditionele karton, produceert de gehele productievooruitgang van Leiser-Karton bijna geen verontreiniging. Wat meer, Leiser-Karton is kan hergebruik voor zijn meer dan 15 waterdichte keer, duurzaam, sterk, antifrictie, anti-rodent anti-bacteriën, antibiosis, anti-vorm. Het is een perfecte optie voor Vorstopslag, Voedsel Verpakkende, Universele Logistische Verpakking, enz. Ook, is het een rekupereerbaar, chemisch afbreekbaar materiaal dat ons het leven milieu kan beschermen.

laatste bedrijfsnieuws over Het opnieuw te gebruiken Leiser-Karton  2

Alle bovengenoemd, gelieve vriendelijk na te denken om Leiser-Karton te gebruiken in plaats van het kiezen van traditioneel karton.

laatste bedrijfsnieuws over Het opnieuw te gebruiken Leiser-Karton  3